info@landcomputer.hu     |     +36 1 445 4161     |     +36 70 626 8400

Xiaomi Electric Shaver S700

  • Gyártói cikkszám: BHR5720EU
  • 12 hónap garancia
Népszerű
35 350 Ft
Kedvencekhez
Üzletünkben jelenleg technikai problémák miatt a bankkártyás fizetés nem lehetséges!
Megértésüket köszönjük!
Készleten - Külsős beszállítónál
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
Borotva

Teljesen új, innovatív kerámia penge
A Xiaomi első forgó kerámia borotvája cirkónium-dioxid-kerámiából készült, amelyet széles körben használnak az orvosi ellátásban. Éles és gondoskodó, és mindig tisztességesen néz ki.

Teljesen új szakállfelismerő rendszer, állandó sebességszabályozás, sima borotválkozás a sűrű területeken.
A hajsűrűség intelligens érzékelése a mindenirányú PID-algoritmussal. Állandó sebességszabályozás a változó szőrsűrűségű területeken a 4,4 nM-m erős torziós motorral a sima és kényelmes borotválkozási élményért.

Az innovatív Infinity Floating Technology (IFT) lehetővé teszi a kényelmes borotválkozást a bőrön.
Az Infinity Floating Technology (IFT) és az Independent Floating Technology a 360°-os Close Contouring Heads-sel együtt biztosítja, hogy egyetlen hajszál se maradjon ki. A fokozott függőleges lebegés csillapíthatja az arcra nehezedő nyomást.

Töltés a töltőállomással vagy az USB-C csatlakozóval, válaszd ki a kívánt módszert. Az USB-C csatlakozóval töltés közben is borotválkozhatsz.
Az akkumulátor majdnem lemerült, de gyorsan meg kell borotválkoznod? Ne aggódj, a Xiaomi Electric Shaver S700 lehetővé teszi, hogy az USB Type-C porton keresztül töltés közben is borotválkozz. Használhatod a töltőállomást is. A hőmérséklet-érzékelő és a hőmérséklet-szabályozó modul a biztonságos töltési élmény biztosítása és az akkumulátor élettartamának védelme érdekében van beépítve.

Kefe nélküli, közvetlen meghajtású motor, azonnali teljesítmény, tisztítás egy menetben
A rendkívül csendes, kefe nélküli, közvetlen meghajtású motor azonnali teljesítményt és sebességet biztosít, a sima és gyors borotválkozás élményéért, anélkül, hogy meg kellene ismételni a borotválkozást. Az alacsony zajszint még kellemesebbé teszi a borotválkozást.

Három sebességi mód, megjegyzi a választásod
Válassz a három sebességi mód közül a preferenciáktól vagy a bőr állapotától függően. A borotva automatikusan megjegyzi a kiválasztott sebességet, így nem kell újra kiválasztanod.

IPX7 vízállóság
A Xiaomi Electric Shaver S700 IPX7 vízálló, és teljesen lemosható vízzel. Az alján lévő belső vízelvezető biztosítja a gyorsabb száradást. Támogatja a száraz és nedves borotválkozást egyaránt. A kerámia penge tisztításhoz leöblíthető.

A mikrotopológiai réteg csökkentheti a súrlódást és az irritációt.
A külső gyűrűt sima bevonat borítja. A makrotopológiai szerkezet kialakítása hatékonyan csökkenti a súrlódást és az irritációt, és védi a bőrt.

A lézeres mikrofurat interfész és a fémtest lehetővé teszi az információk megvilágítását.
A Xiaomi az autóiparban és a csúcskategóriás elektronikai termékekben használt lézeres mikrolyuk-kijelző technológiát alkalmazza elektromos borotvájához. Az akkumulátor, a sebesség üzemmód, az útzár és a szőrtelenítéssel kapcsolatos információk a fémház alatt találhatók.

A 6-os sorozat nagy szilárdságú, teljesen alumíniumból készült háza könnyű, erős és elegáns.
Jelenleg a nagy szilárdságú 6-os sorozatú alumínium csak egy osztállyal jobb, mint a 7-es sorozatú űrhajózási alumínium. Erős, könnyű és fényes, korrózióálló és antioxidáns. A belőle készült borotva tükrözheti a férfiak rendkívüli megjelenését.

Specifikáció

TípusBorotva
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!
    Support